Gewoon Lekker een dagje uit

Zoekt u iets voor een gezellig familie-uitje, vrijgezellenfeest, teambuildingsdag of bedrijfsuitje kijk dan eens hieronder. Een gezellige schuittocht, lachen met boerengolf, rondrit met een paardentram, een golf clinic, bezoek aan het stoommuseum of bakkerij museum, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen dit voor u regelen. Alle arrangementen zijn helemaal aan te passen aan uw wensen, dus ziet u onderstaande als een voorbeeld.

Ook verzorgen wij complete arrangementen met ontvangst met koffie en gebak of inclusief lunch/diner. Wilt u meer informatie stuur dan een mail naar info@gewoonlekkerdagjeuit.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gewoon Lekker

Fling Golf

De nieuwste sensatie uit Amerika nu ook in Nederland! Ontvangst bij Proeverij Gewoon Lekker Wervershoof met verse koffie en huisgemaakte gebak. Hierna volgt een gezellige rondvaart van een uur in een echte tuindersschuit door de polder. U wordt afgezet bij Golfbaan de Vlietlanden waar u gaat flingen. Eerst krijgt u uitleg en begeleiding waarna u de baan op gaat om dit nieuwe gezellige spel uit te proberen. Na dit spel keert u terug naar Proeverij Gewoon Lekker, waar u tafel klaar staat voor een avond onbeperkt proeven van de uitgebreide menukaart. U kunt en mag net zoveel bestellen als u wilt tot dat u voldaan bent.
Dit complete arrangement kost 65,00 p.p. 
Minimaal 10 personen
Reserveren

Gewoon Lekker

Een gezellig dagje (sch)uit!

Ontvangst bij Restaurant Proeverij Gewoon Lekker met koffie en gebak. Gezellige rondvaart van circa een uur door Medemblik met een echte tuinderschuit. Na de rondvaart komt u weer terug bij Proeverij Gewoon Lekker. Hier kunt u heerlijk onbeperkt proeven van de lekkerste gerechten van de uitgebreide menukaart. U kunt en mag net zoveel bestellen als u wilt tot dat u voldaan bent
Dit complete arrangement kost 42.50 p.p. 
Minimaal 10 personen
Reserveren

Gewoon Lekker

Sla de bal in de emmer

Ontvangst bij Restaurant Proeverij Gewoon Lekker met koffie en gebak. Gezellige rondvaart van circa een uur door Medemblik met een echte tuinderschuit. Daarna gevolgd door het leuke spel boerengolf, met een stok waar een klomp aan vast zit dient u de voetbal in de emmer te krijgen. Na dit spel haalt de tuinderschuit u weer op en brengt u weer terug bij Proeverij Gewoon Lekker. Hier kunt u heerlijk onbeperkt proeven van de lekkerste gerechten van de uitgebreide menukaart. U kunt en mag net zoveel bestellen als u wilt tot dat u voldaan bent.
Dit complete arrangement kost 52.50 p.p.
Minimaal 10 personen
Reserveren

Gewoon Lekker

Op stoom

Ontvangst bij Restaurant Proeverij Gewoon Lekker met koffie en gebak. Na de koffie vertrekt u met de paardentram voor een rondrit van een uur en wordt u afgezet bij het Stoommachine museum. U bezoekt het stoom museum en na een uur wordt u opgehaald door een echte tuinderschuit. Hierna maakt u een gezellige rondvaart van circa een uur door Medemblik en daarna wordt u weer terug gebracht bij Proeverij Gewoon Lekker. Hier kunt u heerlijk onbeperkt proeven van de lekkerste gerechten van de uitgebreide menukaart. U kunt en mag net zoveel bestellen als u wilt tot dat u voldaan bent. 
Dit complete arrangement kost 67.50 p.p.
Minimaal 10 personen
Reserveren

Gewoon Lekker

Golf-clinic

Ontvangst bij Proeverij Gewoon Lekker Wervershoof met verse koffie en huisgemaakte gebak. Hierna volgt een gezellige rondvaart van een uur in een echte tuindersschuit door de polder en wordt u daarna afgezet bij Golfbaan de Vlietlanden waar u gaat golfen.  Een ervaren instucteur gaat u laten kennis maken met deze leuke sport. U gaat putten, chippen en lange ballen slaan op de driving range. Na een uur gaat het echte werk beginnen en gaat u echt spelen op de  golfbaan. Na de golfclinic keert u terug naar Proeverij Gewoon Lekker, waar u tafel klaar staat voor een avond onbeperkt proeven van de uitgebreide menukaart. U kunt en mag net zoveel bestellen als u wilt tot dat u voldaan bent.
Dit complete arrangement kost 65,00 p.p. 
Minimaal 10 personen
Reserveren

Gewoon Lekker

Ouderwets bakken

Ontvangst bij Restaurant Proeverij Gewoon Lekker met koffie en gebak. Na de koffie vertrekt u met de paardentram voor een rondrit van een uur en word u afgezet bij het Bakkerij Museum van Medemblik. Dit bezoek duurt ongeveer een uur en hierna wandelt u een klein stukje naar het Emmapark alwaar de tuinderschuit op u wacht voor een rondvaart van circa een uur door de grachtjes van Medemblik.

Uw schipper vertelt u diversen leuke feiten over Medemblik van toen en nu en vaart u over de grote Vliet terug naar Proeverij Gewoon Lekker. Hier kunt u na deze leuke middag heerlijk onbeperkt proeven van meer dan 30 voor en hoofdgerechten. U mag net zoveel bestellen als u wilt tot dat u voldaan bent.
Dit complete arrangement kost 67.50 p.p.
Minimaal 10 personen

Reserveren

Gewoon Lekker

Veel plezier

Ontvangst bij Restaurant Proeverij Gewoon Lekker met koffie en gebak.

Na de koffie vertrekt u met de paardentram voor een rondrit van een uur en word u afgezet bij midgetgolfbaan Wat Aars voor een potje ouderwets midgetgolf. Ongeveer anderhalf uur later word u opgehaald door een tuinderschuit voor een rondvaart door de Medemblik. Uw schipper vertelt u diversen leuke feiten over Medemblik van toen

en nu en vaart u over de grote Vliet terug naar Proeverij Gewoon Lekker. Hier kunt u na deze leuke middag heerlijk onbeperkt proeven van meer dan 30 voor en hoofdgerechten. U mag net zoveel bestellen als u wilt tot dat u voldaan bent.
Dit complete arrangement kost 67.50 p.p
Minimaal 10 personen

Reserveren

Onze vestigingen

Gewoon Lekker
Hoorn
KLIK HIER
Gewoon Lekker
Zaandam
KLIK HIER
Gewoon Lekker
Heerhugowaard
KLIK HIER
Gewoon Lekker
Wervershoof
KLIK HIER